Behandelingen

Babor-skin-analyzer

Babor gezichtsbehandelingen

BABOR stelt hoge eisen aan haar producten. BABOR heeft zijn welbekende naam te danken aan de ampullen. Hooggeconsentreerde werkstoffen die elke huidproblemen ondersteuning kan bieden. De huidverzorging van BABOR voelt  heerlijk zacht en rijk aan. Het heeft een aangename geur en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Wilt u elke dag dat gevoel van luxe ervaren? Kies dan voor de productlijn van BABOR! De kostbare roos is het karakteristiek symbool voor de hoogwaardige schoonheidsproducten en is tot op de dag van vandaag het handelskenmerk van BABOR. Dankzij de uitgebreide verzorgingslijn kan ik u een gezichtsbehandeling op maat geven.

PREMIUM: 90 min.

Reinigen, peeling, dieptereiniging, epileren, uitgebreide massage, hydra ampul, masker, dag- of nachtverzorging.

€ 64,50
COMPACT: 45 min.

Reinigen, peeling, keuze uit dieptereiniging of massage, masker, dag– of nachtverzorging.

€ 41,00
CLASSIC: 60 min.

Reinigen, peeling, dieptereiniging, hydra ampul, massage, masker, dag- of nachtcrème.

€ 49,50
EXCELLENT: 90 min.

Reinigen, peeling, dieptereiniging, epileren, hydra ampul, massage, masker (tijdens het masker mag u een keuze maken uit een hand- of voetmassage), lichte make-up, dag- of nachtverzorging.

€ 72,50
BABOR MEN: 60 min.

Reinigen, peeling, dieptereiniging, massage, dag- of nachtverzorging.

€ 49,50
BABOR TEENAGE: (t/m 18 jaar) 30 min.

Reinigen, peeling, dieptereiniging, masker, dag- of nachtverzorging.

€ 20,00
BeautyByJet-photolinda-22

Gezicht – anti-aging en huidverzorging

HSR® lifting: 90 min. Innovatieve werkstoffen verbeteren

Reinigen, peeling, dieptereiniging, epileren, beauty elixer, massage, masker, dag- of nachtverzorging.

v.a. € 92,00
Babor-skin-analyzer

Aanvullend aan uw gezichtsbehandeling

BABOR TECH: 30 min.

Hightech huidanalyse met 80-voudige zoom. Leer met onze analyse-camera uw huid in detail kennen. Ontdek uw persoonlijk schoonheidspotentieel, want alleen wie zijn huid in detail kent, kan haar optimaal verzorgen en beschermen.

€ 50,00
Hydra Boost– intensiefkuur:

Ervaar hoe tot wel 10 werkstof-ampullen de dorst van uw huid duurzaam kunnen lessen. Ampullen crash: snel en effectief, door het aanbrengen van hydraterende ampullen geeft u uw huid een nieuw uiterlijk.

5 ampullen € 18.00
10 ampullen € 30.00
Oogmasker:

Dit oogmasker werkt hydraterend, verzachtend en verfrissend.

€ 5,00
Collageenvliesmasker:

Dit masker heeft een hydraterende en kalmerende werking. Door de hoge percentage collageen wordt de opperhuid verstevigd.

€ 12,50
Paraffine handpakking:
€ 7,50
babor-model-spa-vp

Lichaam – wellness

Lichaamsmassage:

30 min. € 30.00
45 min. € 42.50
60 min. € 55.00

Hotstonemassage:

45 min. € 47.50
60 min. € 60.00

clean

Gezicht – lichaam ontharen

tijdens behandeling
Wenkbrauwen epileren € 12.50 € 8.00
Harsen bovenlip € 8.50 € 6.50
Harsen kin-kaaklijn € 8.50 € 6.50
Harsen bovenlip en kin-kaaklijn € 15.50 € 12.50
Harsen gelaat € 22.50 € 17.50
Onder- of bovenbenen € 27.50
Onder- en bovenbenen € 37.50
Bikinilijn € 18.00
Oksels € 15.50
Rug € 20.50
all-colours-with-styling-300dpi-1

Verven

tijdens behandeling
Wimpers verven € 11.00 € 8.50
Wenkbrauwen € 10.00 € 7.50
Gezamelijk € 18.50 € 13.00
10

Wimperlifting

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt wel 4-6 weken lang! Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het verven van de wimpers.

 

Heb jij al kennis gemaakt met de laatste sensatie op het gebied van wimpers? Tijdens een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken je wimpers optisch langer zonder dat daar mascara, een wimperkruller of extensions aan te pas hoeven te komen. Benieuwd? Lees hieronder snel verder!

 

Lash Lifting techniek

Tijdens de Lash Lifting behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof worden de wimpers vervolgens zeer zorgvuldig over deze pads heen geplaatst om het gekrulde effect te creëren. Om de wimpers vervolgens in model te houden wordt er een fixeergel aangebracht. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens de behandeling.

In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lifting behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

 

Resultaat

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers kun je zelfs je mascara wel de deur uit doen!

Het resultaat van een Lash Lifting behandeling kan tot wel 8 weken houden. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je gaat douchen, zwemmen of sporten – de Lash Lifting behandeling is tegen alles bestand!

 

Lifting € 45.00
Lashlift incl. verven € 55.00
BeautyByJet-photolinda-9

Make-up

Dagmake-up

€ 20.00

 

Bruidsmake-up incl. proefmake-up

€ 75.00

Bruidsarrangement

Gezichtsbehandeling 60 min. incl. epileren

 

Proefmake-up
Bruidsmake-up

 

€ 155.00

Annuleringen kunnen tot 1 dag voor uw bezoek worden aangebracht. Hierna zijn wij, comform de ‘Anbos’ bepalingen, helaas genoodzaakt het door u gereserveerde in rekening te brengen.